Sportberichten


Plaatsing  
 
28-12-2014  

Oudejaarsloop SISU beleeft 39e editie


De start en finish zijn op de atletiekbaan, de loop gaat o.a. door de noordelijke groene long.
(archieffoto)
 

ALMELO – Op oudejaarsdag organiseert de Almelose atletiekvereniging SISU voor de 39e keer de traditionele Oudejaarsloop. Dit keer in navolging van de overstap van het Nijreesbos, opnieuw rond het domein van de vereniging aan de Kolthofsingel.

“Ieder jaar hebben we wat heet ‘onze vaste Twentse deelnemers’, maar daarnaast zijn er ook lopers elders uit het land, en sporters die toevallig op familiebezoek zijn en dan deze loop nog even mee pakken. Ook uit de regio-grensstreek hebben we vaak een groot aantal deelnemersen daardoor een internationaal tintje. Elk jaar lopen er gemiddeld tussen de 300 en 400 sporters mee waarvan ook een zeer groot aantal kinderen”, aldus een woordvoerder van de organiserende vereniging.

Lopers kunnen deelnemen aan vier afstanden. Voor volwassenen afstanden van 5,5 en 10 km. Voor kinderen tot 12 jaar 2,5 km en voor de kleintjes onder de 10 jaar is er de ‘kidsrun. De 10 km is zeker een wedstrijd op niveau.

Inschrijven:
Inschrijven kan vanaf 9:30 uur tot uiterlijk 10.45 uur in het clubgebouw. Kinderen betalen 2 euro en volwassenen 5 euro.

Na afloop uiteraard oliebollen!

Archief
Terug naar vorige pagina