Sportberichten


Plaatsing  
 
23-12-2014  

Vier dagen topvolley in de IISPA te Almelo

Eurosped Volleybal Experience 2014
 

ALMELO – Van 27 t/m 30 december is het in de topsporthal IISPA in Almelo weer genieten van topvolleybal. Tijdens de Eurosped Volleybal Classic is het Portugese Benfica weer van de partij evenals het Belgische Axis Shanks Guibertin. Benfica won de Classic eerder in 2010 en 2012. Uit eigen land nemen deel o.a. Landstede, Rivo en Webton.

Twente Cup
Bij de dames wordt gestreden om de Twente Cup. Uiteraard staat de Almelose eredivisionist Eurosped TVT op de deelnemerslijst evenals topdivisionist Ecare Apollo 8 uit Borne. Rivo uit Rijssen en Dynamo uit Tubbergen completeren het deelnemersveld om de Twente Cup.

Jan Berendsen Masterclass
In samenwerking met de NEVOBO wordt door Eurosped-trainer Jan Berendsen een masterclass gegeven die voor belang is van VT2 – VT3 en VT4 trainers.
De masterclass bestaat uit meerdere workshops met als algemeen thema: ‘Het geheim dat volleybal heeft ontrafelt’. Deelthema’s zijn; motorisch leren, hulpmiddelen in de dagelijkse volleybaltraining, hartslag & energiesystemen, apps en de ontwikkeling van de servicepass. Tevens zal Jan Berendsen een nieuwe trainingstool introduceren in Nederland, de zogenoemde VERT.

Smashbal Clinic
Nieuw in het programma is de Smashball Clinic. Smashbal is cool, spectaculair en uitdagend voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar die graag duiken, springen en smashen. Het is een leuke, stoere variant van volleybal. Je kunt GRATIS deelnemen aan deze clinic door je te melden via de speciale website.

Kaarten voor de Eurosped Volleybal Experience 2014 zijn hier te bestellen.

 

Archief
Terug naar vorige pagina