Sportberichten


Plaatsing  
 
11-12-2014  

Heracles moet nog stap maken voor winterstop

 

ALMELO – Nog twee wedstrijden scheiden Heracles Almelo van de winterstop. Eerst vrijdagavond thuis tegen rode lantaarndrager Fc Dordrecht en vervolgens op zondag 21 december nog de uitwedstrijd in het Gelredome tegen Vitesse.
Vitesse, Heerenveen, Go Ahead Eagles, Excelsior, ADO Den Haag en NAC staan allen op maximaal drie pinten van de Heraclieden die na een succesvolle inhaalrace dan wel vijftiende staat, maar absoluut nog niet in een veilige zone verkeert.
Er moet dus vrijdagavond gewonnen worden in het Polmanstadion en als het even mee zit moet er ook in Arnhem een puntje gepakt worden om rustig de winterstop in te kunnen gaan. De mogelijkheid is er om afstand van een paar clubs te nemen, want ADO en Excelsior strijden bijvoorbeeld tegen elkaar evenals NAC en Heerenveen. Twee weekenden waarin dus geoogst moet worden. Dat kan, met veel inzet en de bereidheid om ook jezelf pijn te kunnen doen, luidt het devies. Heracles scoorde maar in één wedstrijd niet ((AZ) en Vitesse heeft een rits van gelijke spelen in het Gelredome. Trainer Stegeman zal het zijn spelers voorhouden en met veel steun van de deinende massa in het Polmanstadion kan vrijdagavond om 20.00 uur een eerste stap gezet worden!

Archief
Terug naar vorige pagina