08-11-2014

Eurosped TVT wint van Lycurgus

ALMELO – De volleybalsters van Eurosped TVT hebben zaterdagavond in de IISPA in 3 sets afgerekend met het bezoekende Lycurgus.
Het Groningse team werd vanaf het begin onder druk gezet met de service en zag de ‘meiden’ van coach Jan Berendsen al snel op een 15-5 voorsprong staan. Twee time-outs werden benut om de Almelose aanvalsdrift te stoppen en zowaar liep Lycurgus nog in naar 15-11. Bij 19-16 zette Eurosped TVT een tandje bij via passer/loper Antoinette Posthuma en diagonaal Lea van Rooijen waardoor de eerste set werd gewonnen met 25-19.

De tweede set ging regulier zonder al teveel hoogtepunten met 25-17 eveneens naar het thuisteam en in de derde set was het verzet totaal gebroken toen Eurosped TVT uitliep naar 12-3. Binnen het uur haalde de thuisploeg de overwinning binnen, door ook de derde set te winnen (25-17).