Sportberichten


Plaatsing  
 
06-07-2014  

Contract Davidson bij Heracles loopt jaar door


Wout Weghorst, hattrick en Davidson (r) moet nog een jaartje blijven bij Heracles
 

ALMELO – Het zong al enige tijd rond in de wandelgangen bij Heracles Almelo maar de Australische WK-ganger Jason Davidson staat ook het komende seizoen nog onder contract bij Heracles Almelo. Heracles wilde in januari al het tot deze zomer lopende contract openbreken, maar Davidson wilde wachten tot na het WK. Omdat zijn zaakwaarnemer niet opzegde, loopt volgens de cao het contract nog een jaar langer door onder dezelfde voorwaarden dan het aflopende contract.
De Australiër heeft nog vakantie na het WK en was deze week nog niet op de training. Heracles wilde in januari Davidson voor twee jaar vastleggen tot de zomer van 2016. De blunder zal ongetwijfeld nog leiden tot stevige gesprekken tussen Heracles Almelo en de speler.

Heracles rondde de eerste trainingsweek af met een voetbalwedstrijd tegen een Almelose amateurselectie o.l.v. de trainers Arjaans en Moes.
De profs waren evenals voorgaande jaren de amateurselectie dik de baas en wonnen met 10-0. Doelpuntenmakers waren Linssen (2x), Kangaskolkka (2), Weghorst (3), Paljic en Navratil (2). Het duel voor een goed doel trok minder toeschouwers dan voorgaande jaren.
Het Almeloos Feestje werd tevens aangegrepen om alle Almelose voetbalkampioenen te huldigen. Heracles-debutant Wout Weghorst kan met 3 treffers terugzien op een geslaagd debuut.

Archief
Terug naar vorige pagina