Sportberichten


Plaatsing  
 
18-05-2014  

Afscheid van Heracles wordt bijzonder feestje

 

ALMELO – Het wordt woensdagavond een bijzonder feestje in het Polmanstadion. Om 19.00 uur begint een wedstrijd van twee keer 35 minuten tussen oud- gedienden en de vertrekkende spelers na dit seizoen. De wedstrijd staat vooral in het teken van het afscheid van Kwame Quansah die de clubkleuren 10 jaar trouw bleef en nu op zoek moet naar een andere club. Voor zijn afscheid komen de oud- gedienden van Heracles Almelo Martin Pieckenhagen, Everton Ramos da Silva, Rob Maas, Birger Maertens, Ricky van den Bergh, Antoine van der Linden, Willie Overtoom, Gertjan Tamerus, Mark-Jan Fledderus, Roel Buikema, Marnix Smit, Thijs Sluiter, Rudy Jansen, Hendrie Krüzen, Nico-Jan Hoogma, Peter Reekers, Kai Michalke , Ninos Gouriye en Robbert Schilder nog eenmaal in het zwart-wit in actie om Quansah alle lof toe te zwaaien.
Verder in actie komen naast Quansah o.a. Remko Pasveer, Mathias Schamp, Jens Jurn Streutker, Christian Dorda, Joey Belterman, Leon van Dijk, Matthew Amoah, Mikhail Rosheuvel, Mark Uth, Ben Rienstra en Lerin Duarte.
Jan de Jonge, Peter Bosz, Gertjan Verbeek, John Stegeman en René Kolmschot nemen de coaching op zich, terwijl teammanager Guus van Lenthe nog twijfelt op welke bank hij moet gaan zitten.

De entree is gratis bij deze afscheidswedstrijd en de club roep alle bezoekers op om te doneren voor de Stichting Straatkinderen Ghana, waar de voetbalschool van Kwame Quansah in zijn geboorteland onder valt.

Archief
Terug naar vorige pagina