Sportberichten


Plaatsing  
 
26-09-2008  

Opnieuw topdressuur Twents Hippisch Centrum

 

ALMELO - Zondag 28 september zijn er weer SUBTOP-dressuurwedstrijden op het Twents Hippisch Centrum aan de Bosrand te Almelo. Er wordt gereden in de klassen ZZ-licht, ZZ zwaar en de Lichte Tour.
Het deelnemersveld heeft een internationaal tintje door het deelnemen van Silvia Fiorucci en Mauro Roman uit Italië die in Nederland een dressuurstage afwerken. In de Prix St. Georg verder Diederik van Silfhout en Larissa van Silfhout maar ook Linda Verwaal die jaren haar paarden hield aan de Bosrand.
In de klasse ZZ-zwaar o.a. de regionale talenten Janneke Punte en Veronique Roerink en in de klasse ZZ-licht liefst 30 starters waaronder wederom Diederik van Silfhout en de jeugdige talenten Randy Prins uit Peize en Manon Bonfrèr en Chantal Rauws die een thuiswedstrijd rijden. Rauws won vorig weekend nog de klasse ZZ-licht tijdens de dressuurdagen Haaksbergen, waar Randy Prins tweede werd.
De outdoor-wedstrijden worden gereden op de NOC/NSF goedgekeurde 'all weather' bodem en beginnen om 10.00 uur. De toegang is gratis.

Archief
Terug naar vorige pagina