Sportberichten


Plaatsing  
 
01-05-2014  

Pieckenhagen komt bij afscheid Kwame Quansah


Teamgenoten namen Kwame Quansah op de schouders na diens laatste officiƫle thuiswedstrijd tegen Ajax (1-1). Door de kampioens-huldiging van de Amsterdammers, was er geen gelegenheid om officieel afscheid te nemen van de vertrekkende spelers bij Heracles Almelo.
Foto: Harry Broeze
 

ALMELO – Een van de oud- teamgenoten van Kwame Quansah die komt spelen bij diens afscheid van Heracles Almelo is clubicoon Martin Pieckenhagen. De club neemt op woensdag 21 mei afscheid van Quansah en andere spelers door een wedstrijd te organiseren tussen spelers die afscheid nemen en een prominententeam van oud- Heraclieden. De wedstrijd begint om 19.00 uur en is gratis toegankelijk.
Wel wordt speciaal aandacht gevraagd voor een collecte voor de Stichting Straatkinderen Ghana dat in het thuisland van Kwame Quansah diverse scholingsprojecten beheert.
Voorzitter Jan Smit neemt na deze wedstrijd op zijn eigen karakteristieke wijze van de vertrekkende spelers zoals o.a. Pasveer en Quansah.
Via @HeraclesTweet en www.facebook.com/HeraclesAlmelo zullen de komende dagen meerdere meldingen komen over oud- spelers die meespelen in het Prominententeam Heracles.
 

Archief
Terug naar vorige pagina