Sportberichten


Plaatsing  
 
24-04-2014  

Grand Prix dressuur op THC Almelo

 

ALMELO – Op zondag 27 april wordt op het Twents Hippisch Centrum aan de Bosrand in Almelo de eerste kwalificatiewedstrijd om het Nederlands kampioenschap dressuur verreden. Het gaat om wedstrijden in de categorieën ZZ-Zwaar en Lichte Tour, er zullen ruim 240 deelnemers uit heel Nederland op zondag aan de start verschijnen. De Finale van het KNHS kampioenschap zal later dit jaar worden verreden. Een topdag voor de liefhebber van dressuur die ’s morgens begint om 09.00 uur tot in de late namiddag om 19.00 uur. De toegang is gratis.
De lijst met nationale ruiters die zullen deelnemen is groot, in de Prix St. George; Marlies van Baalen met Zinidi en de regionale amazones Marcelle Hesselink met Handsome, Emmelie Scholtens met President Zaragozza, Sabine Vosmer met Casino Royale en Suzan Preuter met Versailles.
In de groep ZZ Zwaar zijn van de partij; Florentine Rootveld met Winea, Mariska Meenhuis met Sandro Star, Gerdien Hilgenberg en de altijd goed rijdende Zwolse Femke Beljon.
Voor de Grand Prix starten Diederik van Silfhout, Annemieke Vincourt, Noortje Zuidgeest maar ook Annemiek Harmsen die zelfs met 2 paarden staat ingeschreven. In totaal hebben zich 31 combinaties voor het hoogste niveau gemeld. Deze wedstrijd is erg belangrijk voor de deelnemers die graag in het nationale Kader willen worden opgenomen. Bondscoach Wim Ernes zal vanaf 13.30 uur de verrichtingen volgen.
Iedereen is welkom op het Twents Hippisch Centrum Almelo en de toegang is gratis. Volg het laatste nieuws en tussenstanden op twitter.com/ruiterdagen
 

Archief
Terug naar vorige pagina