23-09-2008

Heracles kansloos in Alkmaar.

De Marokkaan glipte langs rechtsback Tim Breukers, liet Ragnar Klavan kansloos achter zich en schoot praktisch vanaf de achterlijn knap binnen: 2-0. Heracles-spits Bas Dost kreeg vlak na de tweede tegentreffer de kans om de spanning weer terug in de wedstrijd te brengen. Een voorzet van voormalig AZ-speler Willy Overtoom was echter niet aan de lange negentienjarige aanvaller besteed. Vijf minuten voor tijd bediende El Hamdaoui invaller Graziano Pellè op maat. De Italiaan kon van dichtbij eenvoudig binnentikken: 3-0. Heracles kreeg deze wedstrijd geen kansen. Alleen Fledderus was twee keer uit een vrije trap dicht bij een treffer. Bij de Heracles debuteerden in de tweede helft de Tsjechische aanwinsten Bajer en Schulmeister. Maar ook zij konden het tij niet keren. Heracles Almelo kan zich nu volledig richten op de competitie.