Sportberichten


Plaatsing  
 
27-02-2014  

ERMA Sport verlengt contract met EHL


EHL X hockeydoel - Ermasport.nl
 

ALMELO - ERMA Sport uit Almelo en de Euro Hockey League (EHL) hebben besloten om hun succesvolle samenwerking voort te zetten. ERMA Sport is al official supplier van de EHL sinds het oprichting van het hockeyevenement in 2007. De samenwerking is verlengd t/m 2017.

ERMA Sport levert o.a. de dug-outs en hockeydoelen voor de EHL. In 2013 introduceerde ERMA Sport het nieuw ontwikkelde en zogenaamde EHL X Hockeydoel. Dit unieke hockeydoel wordt nu ook gebruikt bij de EHL.

Erwin Schorn (Directeur, Erma Sport) over het voortzetten van de samenwerking:
"Naast het feit dat we official supplier zijn van de Duitse en Zwitserse Hockeybond en ook de hockeydoelen en dug-outs voor het EK 2013 hebben mogen leveren, zijn we erg content over het voortzetten van de samenwerking met de EHL. Als marktleider in het produceren van sportproducten in Nederland sluit een hockeyevenement als de EHL perfect aan bij onze passie voor sport.”

Jons Hensel (Chairman EHL):
“We zijn zeer verheugd dat ERMA Sport er voor heeft gekozen om de samenwerking met EHL voort te zetten in de komende vier jaar. De kwaliteit en standard van ERMA Sport matcht perfect met de EHL.”

Dankzij de samenwerking met Nationale- en Internationale Sportfederaties heeft pionier ERMA Sport de voorbijgaande jaren een enorme expertise opgebouwd inzake de ontwikkeling en productie van kwalitatieve en duurzame sportproducten.

Archief
Terug naar vorige pagina