Sportberichten


Plaatsing  
 
31-10-2013  

Derde thuiswedstrijd Eurosped weer een vijfsetter?

 

ALMELO -Voor het damesvolleybalteam Eurosped-TVT staat aankomende zaterdag 2 november alweer de derde thuiswedstrijd in de IISPA op het programma. Na twee spannende wedstrijden, waarin de dames van Eurosped in de vijfde set pas de overwinning naar zich toe trokken, komt nu VC Sneek op bezoek in Almelo. Sneek, dat ongeslagen op de tweede plek staat, wist afgelopen speelronde ook in een vijfsetter van Sliedrecht Sport te winnen. Lees hieronder nog de korte voorbeschouwing van assistent trainer Marc van Baaden.

Voor de dames van Eurosped is het de derde achtereenvolgende thuiswedstrijd op een rij. In de twee gewonnen wedstrijden tegen Peelpush en Weert hebben we het publiek in Almelo laten zien dat er flink wordt gestreden voor elk punt, maar het levert wel spectaculaire rally’s op.
In de voorbereiding zijn we het team uit Sneek een keer tegengekomen. Toen was er winst voor Eurosped. We zijn inmiddels weer wat weken trainen en wedstrijden spelen verder en zien zaterdag wat de stand van zaken dan is. Wij willen graag onze ongeslagen thuisstatus verdedigen tegen een nog ongeslagen VC Sneek; een mooie uitdaging dus. De wedstrijd is weer gratis toegankelijk en begint om 19:30 uur in de inmiddels vertrouwde IISPA. Alle support is welkom en de supporters en trommels zijn vanaf de kant goed te horen!

Marc van Baaden

Archief
Terug naar vorige pagina