Sportberichten


Plaatsing  
 
27-10-2013  

Luctor gelijk, Sv Almelo en Avc Heracles winnen

 

ALMELO - Luctor et Emergo kwam in de eerste klasse E in de uitwedstrijd tegen AWC niet verder dan 1-1. Hoewel de Almeloërs amper kansen weggaven kwam AWC toch op voorsprong. De gelijkmaker van Van Tellingen was een bonuspunt.
In de tweede klasse J maakte koploper PH een misstap tegen het bezoekende Wijhe ’92. De geel-zwarten kwamen via Sander Bekhuis nog wel op voorsprong maar na de rust waren bij Wijhe de messen geslepen en gingen de Almeloërs onderuit met 1-3.
In de vierde klasse B kon Rksv Bornerbroek het ook niet bolwerken in de uitwedstrijd tegen middenmoter Bentelo dat met 3-2 zegevierde en de Bornerbroekers vast op de laatste plek pinde.
In de vijfde klasse A stond na de winst van La Première van vorige week tegen buur Sv Almelo nu de derby tegen het bezoekende Avc Heracles op het programma aan de Maardijk. De motivatie bij ‘Lap’ was ver te zoeken zodat Avc Heracles met zeven invallers eenvoudig naar een 0-2 zege voetbalde. Sv Almelo herstelde zich van de nederlaag van vorige week en stuurde SVV’91 met een 4-0 nederlaag naar huis.

Archief
Terug naar vorige pagina