Sportberichten


Plaatsing  
 
15-10-2013  

Peter Reekers leidt maatschappelijk activiteiten

 

ALMELO - Heracles Almelo heeft in Peter Reekers de nieuwe projectleider gevonden van de maatschappelijke activiteiten van de stichting Heracles Almelo Scoort Voor Iedereen. Hij start per 15 oktober en volgt hiermee Willem Hoevers op, die zich inmiddels volop concentreert op stichting Kans voor een Kind.

De stichting Heracles Almelo Scoort Voor Iedereen heeft vier pijlers: Zorg, School, In de wijk en Foundation. De projecten binnen de eerste drie pijlers zijn specifiek gericht op educatie, gezondheid of de wijken. Bij de Foundation komen de aanvragen voor diverse goede doelen binnen. Reekers zal de projecten die onder deze pijlers vallen coördineren en uitvoeren.

Reekers is geen onbekende in de voetbalwereld. Jarenlang droeg hij het zwart-witte shirt, maar de oud-verdediger richt zijn pijlen inmiddels op een carrière naast de kalklijnen. De trainer-in-opleiding heeft inmiddels een aantal weken meegekeken met Assist, één van de projecten van Heracles Almelo Scoort Voor Iedereen, in samenwerking met het ROC. “Assist is een mooi project. Het is een re-integratieproject voor jongeren, waarbij we de studenten houvast proberen te bieden met uiteindelijk zicht op een baan of opleiding”, aldus Reekers. Hij vervolgt: “Gaan werken als projectleider is een mooie uitdaging. Het is totaal anders om naast het voetbalveld aan de slag te gaan!”

“Wij zijn content met het aanstellen van Peter Reekers als projectleider voor de maatschappelijke activiteiten. Peter kent de clubcultuur en als echte Almeloër staat hij midden in de Almelose samenleving. Tevens is hij zeer betrokken bij het wel en wee van onze supporters en is hij een graag geziene gast in de regio Almelo,”aldus commercieel directeur Rob Toussaint.

Archief
Terug naar vorige pagina