Sportberichten


Plaatsing  
 
21-09-2013  

ON en ASV winnen, eerste verlies Sv DRC


Spelmoment Sc Lemele - Sv DRC (foto: website Sc Lemele)
 

Het Almelose Oranje Nassau heeft in de derde klasse D de tweede winst te pakken in de uitwedstrijd tegen Zelos. Hondebrink scoorde twee keer voor de Almeloërs terwijl Weijers voor Zelos de score opende.
In de vierde klasse D won ASV ’57 thuis in Aadorp tegen Daarlerveen met met 5-3. Daarlerveen bleef tot 3-3 gelijk opgaan door doelpunten van Mast en Maneschijn (2x), waarna Pastink matchwinner werd en Albersen de Aadorpers in veilige haven bracht.
DRC leed na twee keer winst de eerste nederlaag uit in en tegen Lemele met 4-2. De Almeloërs stonden met 1-2 voor bij rust door doelpunten van Pascal van Berkum en Antonio Futa. Deze wedstrijd krijgt mogelijk nog een staartje. De arbiter stuurde de scheldende grensrechter weg van Lemele en eveneens een verkeerde speler van DRC voor een tweede gele kaart. Die hadden echter ploeggenoten ontvangen en niet de weggestuurde speler. Ook stonden er op het wedstrijdformulier van Lemele maar 9 spelers terwijl er wel 11 spelers op het veld stonden. De identiteit en speelgerechtigheid kon daardoor van betreffende 2 spelers niet gecontroleerd worden. Ook werd het wegzenden van de Lemele-grensrechter niet op het formulier vermeld. De elftalleider van DRC weigerde daarom het formulier na afloop te ondertekenen.

Archief
Terug naar vorige pagina