Sportberichten


Plaatsing  
 
16-09-2013  

Bokser Mullenberg zoekt sponsors voor WK


Peter Mullenberg (links) tijdens het boksgala in de IISPA in juni jl. waar Nederlandse boksers het opnamen tegen een team Duitse boksers.
 

ALMELO – De Almelose bokser Peter Mullenberg kan wel het grootste Nederlandse boks-talent van deze tijd genoemd worden. De beroepsmilitair behaalde al meerdere internationale militaire bokstitels en werd eerder dit jaar winnaar van het EK-zilver in Minsk.
Zijn grote ideaal is deelname aan de Olympische Spelen van Rio de Janeiro 2016 maar daarvoor is deelname aan het WK in Kazachstan van groot belang. Echter dat moet Mullenberg zelf bekostigen want de NOC/NSF geeft geen financiële steun.
In het Twentse Onafhankelijke Weekblad De Roskam van deze week daarom een oproep aan Almelose bedrijven en de stichting Almelo Promotie om het talent Mullenberg te steunen, want zonder steun moet Mullenberg afzien van WK-deelname en komt deelname aan de Olympische Spelen in gevaar. Mullenberg traint acht uur per dag om zijn ideaal Olympisch sporter te bereiken en verdient die steun is het betoog van Willy Bijen in De Roskam.
Om met zijn Apeldoornse trainer Henny van Bemmel naar Almathy in Kazachstan te kunnen afreizen van 11 t/m 27 oktober a.s. is 5000 euro nodig. Ondernemers u kunt zich melden!!!

Archief
Terug naar vorige pagina