Sportberichten


Plaatsing  
 
15-09-2013  

Alleen PH wint, de rest verliest

 

ALMELO – Luctor et Emergo blijft na twee competitiewedstrijden in de 1e klasse E op één puntje staan. In Groesbeek leed de promovendus een 1-0 nederlaag tegen Germania dat een overwicht had en pas in de 71 minuut tot scoren kwam door Kay Tassenaar. Daarvoor verzuimde Mike Kerr de counterende Almeloërs op voorsprong te zetten.

PH won in en tegen Schalkhaar met 2-3 door aanvallend voetbal te spelen en heeft na twee wedstrijden in de 2e klasse J het maximale aantal punten net als WVV ‘34. Zondag a.s. ontvangt PH het roemrijke Sc. Enschede dat doelpuntloos en troosteloos onderaan bungelt met zes doelpunten tegen en nul voor.

In de 3e klasse A moest MVV’29 in Ootmarsum haar meerdere erkennen in KOSC. De Ootmarsummers wonnen met 2-1.

In de 4e klasse B ging Rksv Bornerbroek op bezoek bij GFC in Goor dat de wedstrijd met 10 man eindigde wegens een rode kaart voor de natrappende Middelesch. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

In de 5e klasse A speelde Avc Heracles haar tweede wedstrijd uit tegen Langeveen en liep met 2-0 tegen een tweede nederlaag aan.
Sv Almelo kon na de afgelasting van vorige week tegen La Première voor het eerst aan de bak. De mannen van trainer Addie Arjaans waren kansloos tegen het bezoekende Phenix en verloren met 2-4.
La Première speelde uit tegen het altijd moeilijke Fc Aramea en verloor nipt met 2-1.
 

Archief
Terug naar vorige pagina