14-09-2013

ON en DRCĀ“12 op winst, ASV verliest opnieuw

ALMELO – Na de nederlaag tegen het Holtense Blauw Wit van vorige week, wist ON zich te herstellen in de 3e klasse D door een 3-0 thuisoverwinning op SDC’12. Hondebrink zette de thuisclub in de eerste helft op voorsprong en Piljic scoorde nog twee keer in de tweede helft.

In de 4e klasse D behaalde DRC’12 haar tweede overwinning op rij. In Daarlerveen werd het een zwaar bevochten zege. Van Wieren zette de thuisclub al vroeg op voorsprong omdat DRC te laks aan de wedstrijd begon, maar nog voor rust kwam DRC terug door doelpunten van Matthijs Hondebrink en Enes Akpinar. In de tweede helft waren het vooral lange ballen die onrust veroorzaakten in de achterhoede van DRC maar de Almelose doelman stond op zijn post. Pascal van Berkum had de wedstrijd voor de 'bewoners van De Riet' op slot kunnen gooien. De spits die er in de voorbereiding lustig op los scoorde, miste echter twee keer zodat het tot het eind spannend bleef.

In Aadorp leek ASV’67 het eerste punt binnen te halen door zowel in de eerste als de tweede helft een achterstand weg te werken, maar Bruchterveld had op ’t Heuveltje in de slotfase nog een verrassing in petto (2-3). De doelpuntenmakers zijn: Waterink 0-1, Ter Beek 1-1, Op de Haar 1-2, Pastink 2-2, Op de Haar 2-3.