Sportberichten


Plaatsing  
 
03-09-2013  

Duo Fokkert wint 2-daagse van Jdb De Toss


Het winnende duo bij doublet, Yvette en Bert Fokkert
 

ALMELO - Het doublet Yvette en Bert Fokkert hebben het 2 daags toernooi van jeu de boules vereniging de Toss gewonnen. Al in de voorrondes werd duidelijk dat het duo, die lid zijn van de Toss, in grote vorm verkeerden. Alle wedstrijden werden met ruim verschil gewonnen. In de halve finale werd het team Valletta / Timmermans aan de kant gezet en in de finale werd vrij eenvoudig gewonnen tegen team Heynen en van de Berg.

Bijzondere aandacht ging uit naar de prestaties van de jeugdspelers Marco Grothues en Rens de Roos. Marco wist net niet in de prijzen te vallen. De 9 jarige Rens uit Lemmer behaalde met zijn coach en trainer de 3e prijs in de B poule. Marco en Rens vertelden na afloop dat zij volgend jaar beslist weer mee gaan doen, maar het ook leuk zouden vinden als de Toss ook eens een jeugdtoernooi kan organiseren.

Het A complementair toernooi was een prooi voor het Franse doublet Diboure/Millar. De eindzege in de B poule kwam op naam van Molenaar de Jong uit Andijk. Voorzitter Stegeman bedankte in zijn nawoord alle vrijwilligers en spelers voor hun inzet. Hij zegde toe dat hij samen met de wedstrijdcommissie aan een vervolg gaat werken met als doel dat het aantal teams dan hoger zal zijn dan de 29 van dit jaar.
 

Archief
Terug naar vorige pagina