Sportberichten


Plaatsing  
 
17-08-2013  

Sv Almelo fors onderuit tegen DRC'12

 

ALMELO – Voor trainer Jerry Arjaans, de nieuwe trainer van Sv Almelo, is er nog heel wat werk te verrichten om zijn manschappen klaar te stomen voor de competitiestart. De zondag-vierdeklasser ging in een oefenpotje zaterdagmiddag op De Riet met 7-1 genadeloos onderuit tegen stadgenoot Sv DRC 2012. De jeugdige ploeg heeft volgens de club best potentie alhoewel niet de druk van promoveren is opgelegd voor het jaar 2014, het jaar dat men 100 jaar bestaat. Arjaans moet volgens het bestuur bouwen aan de toekomst.
Gek genoeg was zijn collega Ronald Dams van Sv DRC 2012 helemaal niet tevreden over het vertoonde spel tijdens het oefenpotje. “Er ging veel te veel mis en het ging slechter dan twee dagen geleden tegen Sportclub Neede (3-1 overwinning). We hadden echter het geluk dat er makkelijk werd gescoord maar ik moet nog wel wat slijpen om de fouten uit het spel te halen want dat kan in de competitie wel eens anders uitpakken”, zei Dams na afloop.

Sv DRC 2012 ontvangt dinsdagavond a.s. op De Riet de Enschedese voetbalvereniging Phenix voor de eerste bekerwedstrijd om de KNVB districtsbeker. Arjaans moet met zijn mannen voor de beker naar Holten.

Archief
Terug naar vorige pagina