20-07-2013

Draw Heracles tegen Coventry City

TUBBERGEN – In een matige wedstrijd heeft Heracles Almelo zaterdagmiddag op het terrein van TVC ’28 in Tubbergen gelijk gespeeld tegen Coventry City met 1-1. Vooral in de eerste helft hadden de Heraclieden het moeilijk tegen de Britten uit de 3e Engelse voetballeague. De Britten namen zelfs na vijf minuten speeltijd brutaal een voorsprong toen Carl Baker de vrije trap achter doelman Telgenkamp schoot. Een half uurtje later was Navratil attent door de rebound van het schot van Duarte tegen de paal achter de Britse doelman Murray te deponeren.
De Heraclieden hadden in de tweede helft de overhand maar kwamen niet tot scoren. Daarbij kwam het goede optreden van doelman Murray die kort na de hervatting een schot van Bruns met de vuist pareerde en vervolgens de inzet van de invallende nieuwe spits Kangaskolkka met de voet wist te keren. Daarna mistten Duarte en Linssen nog goede kansen, zodat de eindstand al na dik een half uur spelen bereikt was.

Heracles - Coventry City 1-1
(1-1).
5 min. Baker 0-1, 35 min. Navratil 1-1.

Fotoreportage: Harry Broeze

Gele kaart: Carl Baker

Opstelling:
Heracles Almelo: Dennis Telgenkamp, Bart Schenkeveld, Ben Rienstra (60.Mike te Wierik), Milano Koenders, Christian Dorda (81.Joey Belterman), Dario Vujicevic (46.Kwame Quansah), Thomas Bruns, Lerin Duarte (81.Dragan Paljic), Oussama Tannane (46.Aleksei Kangaskolkka), Jarsolav Navratil (60.Mathias Schamp) en Bryan Linssen.
Coventry City: Joe Murray (60.Lee Burge), Aaron Phillips, Jordan Willis, Jordan Clarke (46.Ryan Haynes), Blair Adams, Carl Baker (46.Louis Garner), Adam Barton (60.Callum Wilson), Billy Daniels (60.John Fleck), Israel Bascon (46.Matieu Manset), Leon Clarke, Franck Moussa (46.Leon Lobsoit).