28-04-2013

Feijenoord rolt Heracles op in De Kuip

Pellè voegde weer 2 doelpunten aan zijn scorelijst toe.

ROTTERDAM – Al in de eerste helft maakte Feijenoord aan alle inspiraties van Heracles Almelo een eind. Trainer Peter Bosz stuurde zijn bekende 3-4-3 het veld op met Ben Rienstra weer in de basis omdat Dorda door een hamstringblessure de rest van het seizoen is uitgeschakeld. Binnen het half uur was het echter al 3-0 zonder dat Heracles de aanvallende aspiraties maar ook enigszins kon duiden. Toen doelman Pasveer op slag van rust ook nog eens op rood werd getrakteerd doordat hij de bijna doorgebroken Ruben Schaken bij zijn voet greep, was het over en uit. Met doelman van Loo op zijn plaats en Paljic geofferd, kon Heracles in de tweede helft helemaal gen vuist meer maken en liep Feijenoord in de tweede helft nog uit naar 6-0.
Bosz nam de nederlaag gelaten, temeer daar volgens hem Heracles geen team heeft om met elf man voor het doel te gaan liggen.
De goede afsluiting van het seizoen moet dus komen van de Twentse derby in het komende weekend.

Fotoreportage: Harry Broeze