Sportberichten


Plaatsing  
 
07-04-2013  

Liz Broekema pakt brons in turnfinale

 

NIEUWLEUSEN – Tijdens de finales turnen in de finale zesde divisie turnen behaalde Liz Broekema van Achilles W.I.L. een bronzen medaille. In totaal deden 8 turnsters van het Almelose Achilles mee aan de finales.
De instappers Indy Braakink en Kaylee Hurrelbrink waren als eerste aan de beurt! Beiden turnden ze een goede wedstrijd. Indy werd negende en Kaylee eindigde als 24ste.
De volgende wedstrijd was het de beurt aan Yasmin Abba en Leonie Kamara, (junioren). Beide dames kunnen tevreden terugkijken op deze wedstrijd. Zij werden 11de en 19de.
<< In de laatste wedstrijd kwamen Sanne Knoop (senior) en Liz Broekema, Carolien Klein Horsman en Puck Damhuis (pupil 2) in actie. Sanne turnde stabiel en maakte geen grote fouten en werd 10de. Op hetzelfde moment turnden Liz, Carolien en Puck aan de andere kant van de zaal. Daarbij behaalde Liz een bronzen medaille! Carolien werd 21ste en Puck 26ste.

Bij de heren werd door Achilles W.I.L. tijdens finalewedstrijden in Rijssen 1 x goud, 2 x zilver en 2 x brons behaald.
In de eerste ronde waren de heren in niveau 13 aan de beurt. Mark Snippe nam namens Achilles hieraan deel. Mark behaalde de zesde plaats. Jordy Roosenbrand kwam ook in de eerste ronde uit in heren niveau 14 en behaalde daarbij de zilveren medaille!

In de tweede ronde waren Ids van der Velde en Kasper Strijkers aan de beurt. Zij namen het samen op tegen zes deelnemers in niveau 15. Ids is hierbij vijfde geworden en Kasper behaalde de tweede plaats!
In de tweede ronde was ook Tom Nieuwland aan de beurt. Tom nam het op tegen zes jongens in niveau 12 en is hierbij eerste geworden. Ook Collin van Norden was in de tweede ronde aan de beurt. Hij nam het op tegen zes tegenstanders in niveau 13 en is hierbij derde geworden.

In de laatste ronde was Timon van Norden aan de beurt. Timon nam het op tegen zeventien tegenstanders in niveau 12 en is hierbij derde geworden. Daarnaast heeft Timon zich weten te plaatsen voor de landelijke finale vierde divisie heren, die zal plaatsvinden op 11 mei in Vught.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina