Sportberichten


Plaatsing  
 
26-03-2013  

Heracles licht contracten Gouriye en van Dijk

 

ALMELO - Eredivisionist Heracles Almelo heeft de opties in de contracten van Ninos Gouriye en Leon van Dijk (foto) gelicht. Dat betekent dat beide spelers tot de zomer van 2014 zijn gecontracteerd. “We zijn heel tevreden over de ontwikkeling die beide spelers doormaken en gaan met ze in gesprek met de intentie om Ninos en Leon voor meerdere jaren aan ons te binden”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma.

Everton en Marko Vejinovic hebben zelf aangegeven niet te willen verlengen, beide spelers zullen komende zomer dan ook transfervrij uit het Polman Stadion vertrekken. De clubleiding heeft besloten de optie in het contract van Daryl van Mieghem niet te lichten. “Daryl is 2 jaar geleden gekomen van AFC en heeft uiteindelijk geen basisplaats bij ons weten te bemachtigen maar we zijn ervan overtuigd dat Daryl zeker het betaald voetbal aankan. Om dat te kunnen bewijzen zal hij elders speelminuten moeten krijgen”, zegt Hoogma.

Geoffrey Castillion is tot aan het einde van het seizoen gehuurd van Ajax en met Jaroslav Navratil is de afspraak gemaakt dat hij voor 1 mei duidelijkheid krijgt over zijn toekomst. Mocht die uitkomst positief zijn dan is er een optie om de aanvaller voor nog twee seizoenen te binden. Doelman Brian van Loo is bezig aan zijn eerste contract na zijn terugkeer, Heracles Almelo hoeft dus niet voor 1 april te beslissen over zijn toekomst.

< Ninos Gouriye en Leon van Dijk
- foto: Nick Zweers Fotografie 

Archief
Terug naar vorige pagina