09-02-2013

Heracles klasse beter dan Willem II

Foto Heracles Almelo - Harry Broeze

ALMELO – Heracles Almelo heeft in de thuiswedstrijd tegen Willem II de Tilburgers kansloos naar huis gestuurd met 4-1. De hekkensluiter nam in de beginfase nog wel brutaal een 0-1 voorsprong door Niek Vossenbelt maar Vejinovic zette de Almeloërs na een kleine 20 minuten weer langszij met een fraaie kopbal. Een fraai en-tweetje tussen Bruns en Vujicevic werd door de Wierdenaar binnen het eerste half uur afgerond met een mooie trap die de Tilburgse doelman Meul kansloos liet (2-1). Toen op slag van rust ook Duarte op bijzonder fraaie wijze een vrije trap benutte en 3-1 liet aantekenen, zat de wedstrijd in de ‘pocket’.
Na de pauze behield Heracles het overwicht en liet Thomas Bruns met een strak schot zijn tweede doelpunt van de avond aantekenen ( 4-1).
Willem II probeerde wel de bakens te verzetten, maar slaagde daar niet in door goed controlerend spel van de Heraclieden die via Everton en Gouriye vergaten verder afstand te nemen. Waarbij aangetekend dat Willem II-invaller Robbie Haemhouts de grootste kans op een doelpunt liet liggen.

Heracles Almelo – Willem II 4-1(3-1).
Scores: 6. Vossebelt 0-1, 19. Vejinovic 1-1, 26. Bruns 2-1, 43. Duarte 3-1, 61. Bruns 4-1.