Sportberichten


Plaatsing  
 
18-12-2012  

Brazilianen en Cubanen in IISPA Almelo


Teamfoto - Benfica
 

ALMELO - Drie Brazilianen, twee Cubanen en een speler uit TTobago: dat is de harde kern van de selectie van Benfica, die van 27 t/m 29 december in Almelo te bewonderen is.
Samen met Euphony Asse Lennik, Landstede Volleybal en Tilburg STV speelt de ploeg uit Lissabon eind december de vierkamp in de IISPA.
Benfica komt voor dit jaar alleen voor de overwinning. In 2011 werden ze verrassend in de halve finale uitgeschakeld door Antwerpen, die een dag later de Erma Volleyball Classic won.
Wat gaat Tilburg STV doen in de halve finale? Ze nemen het op tegen de Portugezen; kunnen ze voor een verrassing zorgen? Ze hebben in elk geval niks te verliezen tegen deze fantastische ploeg. Gesteund door het publiek gaan ze het Benfica zeker proberen heel moeilijk te maken.

Wie de tegenstander wordt in de finale is de grote vraag. Euphony Asse Lennik en Landstede Volley spelen de halve finale op 28 december om 17.30 uur en dat belooft een spannende wedstrijd te worden. Landstede is “in the mood”, staat bovenaan in de Nederlandse competitie en wil graag in de finale spelen tegen de Portugezen. Ze spelen op 27 december al een oefenwedstrijd tegen elkaar, ook in de IISPA. Euphony Asse Lennik is in de Champion’s League uitgeschakeld voor de volgende ronde en in België staat de ploeg in de subtop. Een aantal geblesseerde spelers hoopt er weer gauw bij te zijn en Lennik hoopt de aansluiting bij de top weer terug te vinden. Doel is play-offs in België en dan kan er weer van alles gebeuren.

Programma:
27 dec. 18.30 uur Landstede – SL Benfica (extra wedstrijd)

28 dec. 15.00 uur Tilburg STV – SL Benfica
28 dec. 17.30 uur Landstede – Euphony Asse lennik
29 dec. 15.00 uur 3e en 4e plaats
29 dec. 17.30 uur Finale

Topvolleybal in Almelo mag u als volleyballiefhebber gewoonweg niet missen en voor het geld hoeft u het dit jaar zeker niet te laten!

Voor informatie: www.topvolleybal-almelo.nl
Voorverkoop: info@topvolleybal-almelo.nl

Masterclass 'Train de Trainer'
Op 29 december 2012 organiseert Eurosped in de IISPA, onder accreditatie van de NEVOBO,
een masterclass "Train de trainer" voor VT2 en VT3 trainers. De masterclass, gegeven door Jan Berendsen trainer van Eurosped TVT, bestaat uit een tweetal workshops van 3 uur. Thema’s als Movement Preps, krachttraining, feedback, uitdiepen van aanval- en verdedigingstechnieken de revue passeren. De NEVOBO kent per workshop liefst 6 accreditatiepunten toe (normaal 3). zie voor extra informatie www.eurosped-tvt.nl Na de masterclass kunnen alle trainers genieten van de finale van Topvolleybal Almelo in de IISPA.

EXTRA ACTIE WEEK 17-21 DECEMBER BIJ DE BEKER- en COMPETITIEWEDSTRIJDEN
18 december 20.00 uur – heren Tilburg STV – Landstede Volleybal
18 december: 20.15 uur – heren - Rivo – SSS
19-december 19.30 uur - dames - Set Up’65 – Irmato Weert
19 december 19.30 uur – dames - Ecare Apollo 8 – Alterno
19 december 20.30 uur – heren - Twente ’05 – Floorever Reflex
22 december – Eredivisie heren – Tilburg STV - Orion

Ook de supporters van Eurosped TVT kunnen korting krijgen. Zie: www.eurosped-tvt.nl 

Tijdens de bekerwedstrijden deze week worden flyers uitgedeeld.
Op vertoon van deze flyer of toegangskaart (competitie) krijgt u € 2,00 korting aan de kassa.

 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina