Sportberichten


Plaatsing  
 
08-11-2012  

Wat doet Sv DRC 2012 tegen Quick '20 ?


Quick '20 (foto) ontvangt zaterdag a.s. Sv. DRC 2012
 

ALMELO - Om in dat linker rijtje te blijven zal Sv DRC 2012 bij de eerste zes moeten blijven en momenteel is het een achtste plaats. Net boven de zwakste ploegen uit de afdeling heeft DRC tot nu twaalf punten behaald en dat is niet genoeg voor het spelen van een rol van betekenins en helemaal niet om bij de eerste zes te blijven. Achilles E (wel twee wedstrijden minder gespeeld, ASV’57 en Sc Rijssen staan nog steeds binnen handbereik maar dan moet er weer eens een keer gewonnen worden.

Komende zaterdag de moeilijke uitwedstrijd in Oldenzaal tegen Quick’20. Quick’20 staat vierde, won vijf van de negen wedstrijden, scoorde 41 keer, het meest van de hele afdeling en de keeper van Quick’20 hoefde maar 12 keer te vissen. Trainer is Harry Kuipers en dat doet hij voor het eerste seizoen. Vijf spelers gaven er na het vorig sezioen de brui aan terwijl er zes jeugdspelers overkwamen en daarnaast nog iemand van de zondagafdeling, eentje van De Esch en een speler van Achilles ’12. Geen eenvoudige opgave dus voor DRC maar als iedereen de kopjes erbij houdt, scherp is en onnodige fouten uitbant dan kan het een eind komen.

Sc Rijssen gaat op bezoek bij SVV’56 en dat is geen gemakkelijke opgave. Sc Daarle krijgt Achilles E. op bezoek en dat is ook een wedstrijd die alle kanten opkan. En dan het duel van de koploper RKSV tegen de nummer drie Zuid Eschmarke. Het verschil is wel zeven punten maar het wordt nu toch eindelijk eens tijd dat een van de clubs in de 4e klasse van het zaterdagvoetbal RKSV een halt toeroept. ASV’57 speelt thuis in Aadorp tegen MVV’69 uit Marle en ik zou willen zeggen dat mag geen probleem zijn voor de mannen van Louis Goudbeek. Onderin gaan Rijssen Vooruit en ENC '09 onderling uitmaken wie het eerst van die hatelijke nul punten afkomt.

Komende zaterdag om half drie in Oldenzaal dus de wedstrijd Quick’20 tegen Sv DRC 2012. Daar is het de plaats waar het zich afspeelt en waar de victorie voor DRC weer kan gaan ontluiken.

Tekst: Hendry Bosch

Archief
Terug naar vorige pagina