Sportberichten


Plaatsing  
 
21-09-2012  

Nieuwe website Sv DRC 2012 is online

 

ALMELO – De nieuwe website van fusieclub Sv DRC 2012 in de Almelose wijk De Riet is online. DRC staat voor ‘De Riet Combinatie’ als naam voor de fusie tussen DVO’71 en Sv Rietvogels dat dateert uit 1927.
De informatie op de site is nog wat summier, maar daar zal de komende weken nog hard aan gewerkt worden zo is beloofd van de zijde van Sv DRC 2012. Op de site worden al wel de successen beschreven van het prestatieteam op de zaterdag o.l.v. trainer Ronald Dams, oud- prof van Heracles Almelo. Sv DRC 2012 heeft nagenoeg een compleet nieuwe selectie die in de KNVB Bekercompetitie de volgende ronde bereikte na twee gelijke spelen en een overwinning. In de reguliere competitie in de 4e klasse KNVB verraste Sv DRC 2012 vriend en vijand met drie overwinningen op rij en is het dus nog zonder verliespunten.
Sv DRC 2012 telt 3 seniorenteams op de zaterdag en 3 seniorenteams op de zondag. De jeugdafdeling maakt een nieuwe start met een C-, D- en F-team en een groep mini’s. Kader, in de vorm van bestuurders, commissieleden en teambegeleiders kan de club ook goed gebruiken, lazen wij. Clubgebouw en kleedkamers ondergaan de komende tijd een complete metamorfose zodra de gemeente namens de subsidiegevers provincie Overijssel en de gemeente zelf groen licht geeft.

De laatste vrijdag van de maand is de traditionele kaartavond van het voormalige Rietvogels maar nu onder de paraplu van DRC 2012. Het staat nog niet op de site, maar a.s. vrijdagavond om 19.00 uur is het zo ver in clubgebouw De Kauwe en dat weet u nu dus van ons.

Sv DRC 1 speelt zaterdag 22 september om 14.00 uur thuis tegen Sc Daarle. Voor de eerstvolgende bekerwedstrijd moet het op 20 oktober  spelen in Enschede tegen het roemrijke Emos.

Dit weekend gaan voor het eerst ook alle teams van Sv DRC 2012 in de nieuwe clubkleuren gekleed, mede dankzij de sponsoren.

www.svdrc.nl

Archief
Terug naar vorige pagina