Sportberichten


Plaatsing  
 
01-09-2012  

Overtoom bezorgt Heracles punt in Waalwijk

 

WAALWIJK – Al na 23 seconden schoot Willie Overtoom de Heraclieden op voorsprong tegen RKC in Waalwijk. De Kameroenese international pikte de bal op na slordig balverlies van RKC en gaf doelman Zoet geen kans door een geplaatst schot. Heracles had in de eerste helft het beste van het spel en veel balbezit maar creerde te weinig kansen. Everton strandde met een omhaal op Zoet en zag een kopbal op het dak van het doel belanden en Armenteros tikte bijzonder fraai in, maar miste op een haar na het doel.
Zes minuten voor de rust kwamen de Waalwijkers langszij toen Kwame Quansah balbezit verprutste waardoor Josefzoon er mee vandoor ging. Zijn schot trof doel omdat Pasveer de van richting veranderde bal niet meer kon pakken.
In de tweede helft behoedde Pasveer de Heraclieden voor een nederlaag. Hij voorkwam een aantal kansen van de aanvallers van RKC, die nog ongeslagen zijn. Bijna ging de volle winst nog mee naar Almelo. In de slotfase schoot Castillion op de paal achter zijn oud- teamgenoot Zoet waardoor de stand gelijk bleef en de puntendeling een feit was.
De trainers Peter Bosz en Erwin Koeman toonden zich na afloop tevreden met de puntendeling maar betreurden dat hun teams eigenlijk een doelpunt hadden weggeven.

Kijk hier naar de fotoreportage van Harry Broeze
 

Archief
Terug naar vorige pagina