Sportberichten


Plaatsing  
 
25-07-2012  

Pollux Heutink Topvolley wordt 'Eurosped'

 

ALMELO – Het topvolleybalteam Pollux – 5-voudig nationaal kampioen – uit Oldenzaal gaat volgend jaar de competitie in onder de naam ‘Eurosped’. Zoals eerder al bekend werd, verhuist het damesvolleytopteam ook van Oldenzaal naar de IISPA in Almelo. Reden de lagere huur en de betere topsportaccommodatie.
Sponsor Eurosped, specialist in transport, distributie en logistieke dienstverlening te Oldenzaal, ziet de verhuizing helemaal zitten en heeft een 3-jarige overeenkomst gesloten. Ook met het Sportbedrijf Almelo is een meerjarige huurovereenkomst gesloten voor het dagelijks gebruik van de IISPA als topsport- en opleidingsaccommodatie. Eurosped was vorig seizoen nog sponsor bij basketbalvereniging Eurosped Jugglers uit Tubbergen.
De activiteiten van Eurosped Volley zijn ondergebracht in een nieuwe stichting Top Volleybal Twente met als vestigingsplaats Almelo. Dankzij de welwillende medewerking van de Oldenzaalse volleybalvereniging Pollux, krijgt de stichting de beschikking over de NEVOBO-licentie voor de eredivisie.
Het nieuwe stichtingsbestuur bestaat uit: Marcel Jansink – voorzitter, Marieke Hellema – secretaris, Wim Olsman – penningmeester, Kitty van der Linden - communicatie en maatschappelijke projecten, Tonny Aten - operationele zaken en Jordy Kamphuis - commerciële zaken.
Vacant is nog de functie van coördinator technische zaken. Ook die functie verwacht men nog dit jaar te kunnen invullen. Als target geldt daarbij samenwerking met alle Twentse volleybalverenigingen voor het centraal opleiden van Twentse toptalenten.

Archief
Terug naar vorige pagina