Sportberichten


Plaatsing  
 
07-07-2012  

Ruzie Luuk de Jong met bestuur FC Twente


Luuk de Jong wil graag naar de Bundesliga om zijn kansen op het Nederlands Elftal te behouden
 

ENSCHEDE – FC Twente-speler Luuk de Jong heeft het helemaal gehad met voorzitter Joop Munsterman en bestuurder Aldo van der Laan van FC Twente. De spits beticht de bestuurders er van vals spel te spelen bij zijn mogelijke overgang naar Borussia Mönchen-Gladbach. Volgens de Jong heeft hij zijn eigen miljoenen-aandeel in de transfer laten vallen om de overgang rond te kunen maken het het gevraagde bedrag voor FC Twente zeker te stellen. Munsterman en van de Laan hebben volgens de Jong nu alsnog een hoger bod gevraagd.
De Jong zegt verder tegen V.I. dat hij dit soort berichten al eerder had gehoord van andere spelers maar daar geen geloof aan hechtte totdat het hem zelf overkwam. Zijn vader George de Jong - een geboren en getogen Almeloër - en zaakwaarnemer Louis Laros voeren de onderhandelingen. De Jong heeft nog een contract tot in de zomer van 2015.

FC Twente lijkt gevangen te zitten aan toezeggingen aan trainer McClaren dat de selectie op peil zou blijven en er geen belangrijke spelers mogen vertrekken. Toch hebben clubs als Borussia Mönchen-Gladbach, Newcastle United en Benfica belangstelling voor spelers van FC Twente en ook gesprekken gevoerd waarbij transfers op het laatste moment afketsten. Ook is er Italiaanse belangstelling voor Leroy Fèr, maar deze wil nog niet de stap naar het buitenland maken.

Lees hier het hele verhaal in V.I.


Update: 10-07-2012
'Twente pokert weiter um De Jong
'
 

Archief
Terug naar vorige pagina