Sportberichten


Plaatsing  
 
27-06-2012  

ERIMA nieuwe kledingsponsor Heracles Almelo


Op de foto: (r) Arian Verrijt, Managing Director ERIMA Teamsport BV en Rob Toussaint, commercieel-directeur Heracles Almelo.
 

ALMELO - Heracles Almelo heeft met ERIMA Sportswear uit het Zuidduitse Pfullingen een nieuwe kledingsponsor en tevens Partner in Business gevonden. ERIMA is bijvoorbeeld ook kledingsponsor van FC Köln en de Olympiagangers van de Duitse Turn Bond (DTB).
Heracles Almelo en ERIMA tekenden een contract voor drie seizoenen. ERIMA en Heracles Almelo combineren traditie met innovatie. Anno 2012 hebben zelfs de slogans een overeenkomst: ‘Get together and win’ is het motto van ERIMA, aangevuld door het ‘U, jij en ik, wij zijn Heracles!’ Vanaf nu maakt ERIMA deel uit van het familiaire Heracles Almelo, een overeenkomst met overeenkomsten!

ERIMA, dat zijn oorsprong vindt in 1900, is één van de oudste traditierijke sportmerken ter wereld. Met Heracles Almelo, dat het levenslicht zag in 1903, hebben beide partijen dan ook de gewenste partner gevonden: Een rijke historie, een heldere visie, duidelijke kernwaarden en een slogan die gericht is op samen winnen. Rob Toussaint (commercieel directeur van Heracles Almelo): “ERIMA is een enthousiaste partij die goed bij ons past. Het bedrijf heeft een rijke historie en hecht veel waarde aan continuïteit. Vandaar dat onze samenwerking ook voor drie seizoenen is bekrachtigd. We zijn erg blij met ERIMA en hebben veel vertrouwen in een mooie gezamenlijke toekomst!”

Archief
Terug naar vorige pagina