Sportberichten


Plaatsing  
 
26-06-2012  

Jeroen Veldmate rond met Heracles Almelo

 

ALMELO - Heracles Almelo heeft met Jeroen Veldmate en Sparta Rotterdam overeenstemming bereikt over een transfer naar Almelo. Naar verluidt betaald Heracles enkele eurotonnen aan Sparta Rotterdam, maar het exacte bedrag wordt niet bekend gemaakt.
De 23-jarige verdediger tekent voor drie seizoenen in het Polman Stadion. “Jeroen is een linksbenige centrale verdediger die ook voetballend veel kwaliteit heeft”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma. “Hij is een groot talent in wie wij toekomst zien.” Veldmate genoot zijn opleiding bij FC Groningen en speelde ook voor Helmond Sport. Het afgelopen seizoen kwam hij uit voor Sparta Rotterdam. Tot nu toe speelde Veldmate 74 duels in het betaalde voetbal waarin hij 10 keer doel trof.

De hoofdpersoon zelf is blij met zijn overgang: “Vanaf het begin had ik al een heel goed gevoel bij Heracles Almelo. Als je kijkt naar de club en de speelwijze, dat past bij mij. Ik ken natuurlijk een aantal jongens en Mark-Jan Fledderus (oud speler van Heracles Almelo, red.) is een vriend van mij. Ik heb hem uitgebreid aan de telefoon gehad en hij bevestigde het beeld dat ik al van de club had: gemoedelijk, normaal doen en ruimte om je te ontwikkelen. Gisteren heb ik met voorzitter Jan Smit, directeur Nico-Jan Hoogma, trainer Peter Bosz en assistent-trainer Hendrie Krüzen gesproken. In die gesprekken werd het goede gevoel bevestigd, dat werd eigenlijk nóg beter. Ik ben blij met Heracles Almelo en ik heb er zin in!”

Jeroen Veldmate wordt later deze week medisch gekeurd.
 

Archief
Terug naar vorige pagina