Sportberichten


Plaatsing  
 
16-06-2012  

Raymond Hoevenberg wint 6e Noabers Ranking


Raymond Hoevenberg (boven) won individueel maar zat ook bij het puntenklassement in de prijzen
 

ALMELO - Vrijdag 15 juni was het decor van de zesde avond van de Noabers Ranking 2012 bij café Het Zuiden te Almelo. De opkomst was met 36 deelnemers wederom uitstekend.

Aan het eind van de avond ging de finale tussen Boyd Meijer en Raymond Hoevenberg. De weg van Meijer ging via Rhandy Drees, Alberto Ardesch en Jeroen Geerdink. En Hoevenberg zette achtereenvolgens Gaby Janssen, Patrick Hendriks en Mark Meijer opzij.

Voor Hoevenberg was het zijn derde finale op rij in de Noabers Ranking. De eerste twee gingen voor hem nipt verloren. Deze avond werd het ook close want na 8 legs was de tussenstand tussen Meijer en Hoevenberg 4-4. De negende leg moest de beslissing brengen en deze keer trok Hoevenberg wel aan het langste eind; hij won de partij met 5-4.

De verliezersronde werd deze avond gewonnen door Pascal Gierveld. Hij won in de finale met 3-1 van Dennis Hondebrink. Verder werd de hoogste finish gegooid door Fabian Roosenbrand; hij gooide in zijn laatste poulewedstrijd 170 uit.

Het was de laatste reguliere avond van de Noabers Ranking en dus is de eindstand bekend. Winnaar is geworden Fabian Roosenbrand. Het podium wordt compleet gemaakt door Raymond Hoevenberg (2e) en Patrick Hendriks (3e). Zij ontvingen allen een envelop met inhoud. Zo’n envelop was er ook voor de beste dame van de ranking en die ging naar Gea Meijer.

Aanstaande zaterdag, 23 juni, is de eindronde van de Noabers Ranking. Op deze avond zal er door de gekwalificeerde deelnemers gestreden worden om een prijzenpot van ruim 600 euro.

De belangrijkste uitslagen:

Verliezersronde Halve finales
Arjan Korte – Dennis Hondebrink 1-3
Erwin Tukkers – Pascal Gierveld 0-3

Verliezersronde Finale
Dennis Hondebrink – Pascal Gierveld 1-3

Winnaarsronde Kwartfinales
Jeroen Geerdink – Lesley Geertsma 3-1
Alberto Ardesch – Boyd Meijer 2-3
Mark Meijer – Jerry Stuiver 3-0
Patrick Hendriks – Raymond Hoevenberg 2-3

Winnaarsronde Halve finales
Jeroen Geerdink – Boyd Meijer 3-4
Mark Meijer – Raymond Hoevenberg 2-4

Winnaarsronde 3e/4e plaats
Jeroen Geerdink – Mark Meijer 3-0

Winnaarsronde Finale
Boyd Meijer – Raymond Hoevenberg 4-5

Voor een uitgebreider verslag, alle uitslagen en de eindstand kijk op http://www.noabersdarts.nl

Archief
Terug naar vorige pagina