Sportberichten


Plaatsing  
 
10-06-2012  

Galathea organiseert onderwaterhockeytoernooi

 

ALMELO - OWSV Galathea organiseert op zaterdag 16 juni a.s. in Het Sportpark het Onderwaterhockey Looleetoernooi. Tussen 14.00 u en 19.00 u zullen in het sterk bezette toernooi 8 teams uit o.a. Enschede, Groningen Dordrecht en Ede strijden om de hoofdprijs. De prijsuitreiking van het toernooi vindt plaats 's avonds in café de Stam, waar aansluitend een barbecue en een feest zullen zijn.

Onlangs nam Galathea ook deel aan een internationaal sterk bezet toernooi in Madrid. Men speelde daar een aantal wedstrijden die een zeer leerzame ervaring met zich meebrachten en men heeft eveneens weer vele internationale contacten gelegd.

De onderwaterhockeyers van Galathea hebben overigens een prima seizoen achter de rug. Na hun promotie vorig jaar naar de eerste klasse, wist het team zich uitstekend te handhaven. Men werd zelfs derde in de competitie en dit is een fantastische prestatie, gezien het feit dat men dit bereikte met nagenoeg hetzelfde team als waar men mee promoveerde. Petje af!

Zij verdienen het dat er op zaterdag 16 juni vele toeschouwers komen kijken naar hun wedstrijden. Ze zijn enthousiast over hun sport en geven graag uitleg. Er liggen snorkels en brillen klaar voor een ieder die een wedstrijd wil bekijken, want het echte spektakel vindt natuurlijk onder water plaats.

Iedereen die nieuwsgierig is geworden naar deze geweldige, maar toch ook nog steeds vrij onbekende sport, is van harte uitgenodigd om op zaterdag 16 juni een kijkje te komen nemen in Het Sportpark aan de Sluiskade NZ.
Aanvang: 14.00 u.

Lees ook: 'Onderwaterhockey'

Archief
Terug naar vorige pagina