Sportberichten


Plaatsing  
 
04-06-2012  

Afscheidswedstrijd Sanchez Torres eindigt in 3-3

 

ALMELO – Met de afscheidswedstrijd op sportcomplex De Riet tussen DVO’71, met gastspelers Peter Reekers en René Kolmschot, tegen een team van Twentse oud profvoetballers, met o.a. Ronald Dams, Tjalling Dilling, Rob Poell, Guido Wevers en Mark Dijkstra, kwam een eind aan zes jaar trainerschap voor Manuel Sanchez Torres bij DVO’71. Die periode bracht hem kampioenschappen en degradaties en dat zit allemaal in het voetbal gebakken. Toch keek Sanchez Torres terug op een fijne periode, zo meldde hij zijn spelers na afloop. ‘Ik ben er trots op met jullie te hebben gewerkt’, reageerde hij in de kantine toen voorzitter Henri Tiesselink hem een ingelijste foto van het kampioenselftal, een fles whisky en een grote bos bloemen overhandigde. Tiesselink wenste Sanchez Torres succes bij zijn nieuwe club NEO in Borne. Ook de vertrekkende spelers ontvingen bloemen.

Voor DVO’71 was het tevens de laatste clubwedstrijd omdat de club na een veertig jarig bestaan fuseert met SV Rietvogels en onder de naam SV DRC 2012 in september de nieuwe competitie ingaat. Vrijdag a.s. is er nog een jubileumreceptie en een feestavond voor de leden van beide clubs.

De sportieve afscheidswedstrijd zelf eindigde in een gelijkspel met 3-3. Aan Twentse zijde scoorden Mark Dijkstra en Erwin Nijhuis (2x), terwijl voor DVO’71 de doelpunten werden gemaakt door Hoklek, Peter Reekers en Carlos Sanchez Torres.

Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (22 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina