28-05-2012

AKC in degradatienood na verlies van VADA

ALMELO - Door een 11-17 nederlaag tegen Vada uit Wageningen lijkt degradatie uit de hoofdklasse onafwendbaar voor AKC. In de eerste helft hadden de Almeloërs het betere van het spel maar een gebrek aan scherpte zorgde voor een 7-7 ruststand. In de tweede helft liep Vada langzaam maar zeker verder uit waarbij AKC zeer moeilijk tot scoren kwam. Een vooral gezien de eerste helft onnodige nederlaag, in een wedstrijd die waarschijnlijk de laatste kans gaf op handhaving.
(bron: Mark Landhuis - AKC)

Volgende komt Eibernest op bezoek, zij spelen dan hun kampioenswedstrijd, een lastige opgave waarbij nog maar af te wachten is of een overwinning voor AKC voldoende zal zijn. Positief punt was nog wel de rentree van Ramon Uitslag die zijn eerste minuten maakte na een afwezigheid van een jaar door ernstig blessureleed.

< Fotoreportage: Nick Zweers Fotografie