Sportberichten


Plaatsing  
 
15-05-2012  

Turnsuccessen in de regio


Daniëlle Averesch en Maudé Lesscher
 

DEDEMSVAART – Bij turnwedstrijden voor de regio Overijssel hebben turnsters van Osswik en Sparta liefst 9 medailles behaald. Kirsten Steggink behaalde 2 gouden medailles op de onderdelen minitramp en tumbling. Charlaine de Rijter behaalde zilver op tumbling en 2 x brons op minitramp en pegasus. Laurie Tiehuis behaalde zilver op tumbling en minitramp en brons op pegasus. Lize Neuman behaalde zilver op tumbling.

<< ALMELO - Ook in de IISPA te Almelo werd geturnd in voorrondes voor het NK Turnen dat op 3 juni in Waalwijk wordt gehouden. Maudé Lesscher (BosanTON/Omhoog Wierden) wist zich te plaatsen na een afwezige blessuretijd. Clubgenote Daniëlle Averesch behaalde als hoogste resultaat op vloer een zevende plek.

HELLENDOORN - In Hellendoorn werden afgelopen weekend de toestelkampioenschappen gehouden. Achilles WIL deed hier met twaalf meisjes aan mee. Tijdens de eerste wedstrijdronde waren de junioren niveau 8 aan de beurt. Bianca Mentink turnde burg en vloer en Sylvana Lok balk, sprong en vloer. Beiden werden zij tweede Bianca op brug en Sylvana op sprong. Tijdens de tweede wedstrijd ronde turnden de jeugd meisjes niveau 8. Myrthe, Anoek, Maike, Laura, Carmen, Elise, Leonie en Yasmin deden goed hun best maar vielen helaas niet in de prijzen. Tegelijkertijd waren Sanne Knoop senior niveau 7 en Karlijn Stevelink pupil 2 niveau 8 aan de beurt. Sanne werd derde op sprong en Karlijn werd tweede op vloer. Een knappe presentatie tijdens de laatste wedstrijden van dit seizoen. 

Fotoreportage (4 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina