Sportberichten


Plaatsing  
 
14-05-2012  

Wierdens eindvoorstel tennisonderdak afgewezen

 

WIERDEN - Het eindvoorstel van de gemeente om de Wierdense tennisclub Beukersweide en tennisvereniging Wierden te huisvesten op tenniscentrum de Stouwe is afgewezen. Dit is de uitkomst van de bespreking van de gemeente met beide tennisverenigingen en de vertegenwoordigers van tenniscentrum de Stouwe.
Het voorstel was er op gericht om tegemoet te komen aan de wensen van alle betrokkenen. Breekpunt bleek de voorgestelde aanleg van zes all weather banen en vier gravelbanen. Hiermee wilde de gemeente het park zo inrichten dat zowel WTC Beukersweide als TV Wierden genoeg banen zouden krijgen in de door hen gewenste ondergrond.
Uiteindelijk gaf het bestuur van WTC Beukersweide aan dat de algemene ledenvergadering alleen tien all weather banen op het park wilde accepteren.
Wethouder Bekke toonde zich na afloop van het overleg teleurgesteld: “Wij hebben ons uiterste best gedaan een voorstel te doen dat tegemoet komt aan de wensen van alle betrokkenen. Ik zal het college en de raad over deze uitkomst informeren en mij met het college beraden op het vervolg”.

Archief
Terug naar vorige pagina