Sportberichten


Plaatsing  
 
29-04-2012  

4e editie gratis Sportkrant van Twente is uit

 

We willen er namens SportinTwente.nl voor zorgdragen dat elke vereniging (sportkantine, sporthal, clubhonk) in Twente de 4e editie van de Sportkrant ontvangt en zodoende gelezen kan worden door de leden. Er komen ook veel clubnieuwtjes in te staan met de laatste update van diverse verenigingen binnen Twente.

Kortom we staan namens SportinTwente.nl klaar voor de verenigingen in Twente. We zijn echter op zoek naar enthousiaste (sport)mensen die het leuk vinden om deze 4e editie van de Sportkrant rond te brengen. En dan niet alleen bij de sportclubs, maar ook bij diverse instellingen zoals gemeentehuizen, fysiopraktijken, fitnesscentra’s, dokters- en tandarspraktijken.
De ervaring leert dat mensen, wanneer ze moeten wachten, graag iets in handen nemen om te lezen. Wat is er dan mooier om even door de 24-pagina tellende fullcolour Sportkrant te bladeren?

Hebben wij je interesse gewekt voor het rondbrengen van deze Sportkrant, stuur dan een mail naar redactie@sportintwente.nl. Jou inzet wordt ontzettend gewaardeerd door Sport in Twente, maar ook door de sportverenigingen binnen Twente!

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina