Sportberichten


Plaatsing  
 
16-04-2012  

Turnsuccessen voor Almelose clubs


Spartanen Zita Bakker en Eveline van Rijn behaalden zilver en goud.
 

UTRECHT – Voor het eerst turnden Marit Janssen en Allyson Veldkamp voor hun club Achilles WIL tijdens de landelijke finale van de 3e divisie in Utrecht. Na drie toestellen stond Marit Janssen zelfs op een vierde plek, maar op de balk ging het helemaal mis en viel ze terug naar een 29e plaats. Allyson Veldkamp werd op dit niveau uiteindelijk 34ste. Een goed debuut op dit niveau.

NIEUWLEUSEN – Tijdens de regionale toestelwedstrijden in Nieuwleusen behaalde Spartaan Eveline van Rijn een gouden medaille in de categorie senioren niveau 5. Clubgenote Zita Bakker moest met een zilveren medaille genoegen nemen. Beide dames presteerden voor het eerst op het niveau van de 4e divisie na de promotie een jaar eerder met daarna veel trainingsarbeid en blessureleed. In ieder geval hebben zij zich weten te plaatsen voor de districtsfinale op 12 mei a.s. in Hellendoorn.

Lauren Olsman van Achilles WIL behaalde in Nieuwleusen een gouden medaille. Haar clubgenoten Kirsten Molenaar, Melisa Sancar en Madelein Tijhof plaatsten zich eveneens voor de finale.
Dat was ook het geval voor de senioren Suzanne en Marjon Versteeg en Sharon Keizer. Zij allen mogen Achilles WIL vertegenwoordigen tijdens de districtsfinale in Hellendoorn.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina