Sportberichten


Plaatsing  
 
05-03-2012  

Stem op G-team ON voor bezoek aan Arena

 

ALMELO – Het G-voetbalelftal O.N JG 1+2 maakt kans op een Clinic van de jeugdtrainers van Ajax op het trainingscomplex de Toekomst. Mogelijk gemaakt door AEGON en Fonds Gehandicaptensport. Help O.N. en stem op ons!
Op 1 april aanstaande organiseren AEGON en Fonds Gehandicaptensport voor 4 G-voetbalelftallen een unieke voetbalclinic. De voetbalclinic staat onder leiding van jeugdtrainers van Ajax en vind plaats op het trainingscomplex de Toekomst van Ajax. De winnaar mag bovendien ook de shoot-out doen op 1 april in de Arena bij de wedstrijd AJAX-Heracles. (daarom alleen al moeten wij winnen!)
AEGON en Fonds Gehandicaptensport zouden graag alle G-voetballers in Nederland uitnodigen, maar helaas is de capactiteit van de Toekomst niet toereikend. Van de 10 G-voetbalelftallen kunnen er 4 G-voetbalelftallen door. O.N. JG1+2 uit Almelo maakt kans op één van de 4 plekken.

Let op: tot en met 19 maart 12:00 uur kan je stemmen!
De teams presenteren zich in een filmpje. Ga naar www.ajax.aegon.nl, zoek C.V.V. Oranje Nassau op en stem op ons. Hoe meer stemmen, hoe meer kans. Dus vertel zo veel mogelijk mensen dat ze kunnen stemmen! Dus Twitter, mail of zet het op je Facebook of Hyves. Wij verdienen deze clinic!
G-voetbal is bedoeld voor mensen die door een lichamelijke en/of verstandelijke beperking belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden.
 

Archief
Terug naar vorige pagina