Sportberichten


Plaatsing  
 
16-02-2012  

Boekarest wordt ‘heksenketel’ voor FC Twente

 

BOEKAREST – Wout Brama beleefde met de reis naar Boekarest een déjà vu. ‘De reis was gelijk, we reden dezelfde route naar het hotel en het veld is eveneens weer voor de helft met sneeuw bedekt. Net zoals toen’, vertelde Brama tijdens de persconferentie in Boekarest.
Tot zover misschien een déjà vu voor de geboortige Almeloër maar verder houdt het wel op. In 2009 waren in de voorverkoop slechts 29 kaartjes verkocht maar dat is nu geheel anders. De roem is FC Twente schijnbaar vooruitgesneld want nu zijn er 50.000 toegangsbewijzen aan de man gebracht en dat is andere koek. Het wordt vanavond dus een heksenketel in de ‘Arena Nationala’.
McClaren loofde bij de persconferentie Ola John die is opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands Elftal. ‘Dit is niet alleen goed voor Ola, maar ook voor FC Twente als club die jonge talenten opleidt’, aldus McClaren
Over Steaua Boekarest was hij kort: ‘Dit is hun eerste wedstrijd dit jaar. Het team is anders dan twee jaar geleden. Voor ons is het belangrijk de nul te houden. En als we scoren is dat helemaal mooi’, zei de Engelsman.

Archief
Terug naar vorige pagina