Sportberichten


Plaatsing  
 
22-01-2012  

Romy Zwiers wint brons turnen districtsfinale

 

De Gym- en Turnvereniging Omhoog begint overigens ook met Ouder & Kindgym voor dreumessen vanaf 2 jaar die al kunnen lopen. Specialiste Annette Averesch geeft die lessen die voor kinderen in de eerste levensjaren van belang kunnen zijn voor het ontwikkelingsproces. De lesinhoud zal er uit bestaan dat u samen met uw kind de gymles in gaat en u uw kind begeleidt en ondersteunt  waar nodig.    
De 1ste les zal gestart worden op maandag 6 februari 2012 van 15.45 – 16.30 uur in Sportzaal ´t Noordbroek (achterste zaal) aan de Marjoleinlaan 43 te Wierden. 

Meer info:
Annette Averesch (Leiding GV Omhoog ), Tel.nr.:  06-34346873  of  e-mailadres: 
omhoog@home.nl Kijk ook op www.gvomhoog.nl

Achilles W.I.L. Almelo
Ook de Chr. Turnvereniging Achilles W.I.L. nam met 9 turnsters deel aan districtfinales in Deventer. Manon Stokkers behaalde een 14e plaats, Allyson Veldkamp (16e), Lorraine Mantiri (22e) en Karlijn Davina (32e). Bij de pupillen werd Rachell Hulst 11e en Marell Lankamp 12e. Op zondag werd Marit Janssen 4e, Chemene van der Gouw 17e en Laura de Jonge mede door een blessure 22e.


Acro Gym
ACHILLES WIL BEHAALT PODIUMPRIJZEN TIJDENS DE ACROWEDSTRIJDEN OP 14 EN 21 JANUARI!

URK- Zaterdag 14 januari werd Achilles vertegenwoordigd door zes teams in verschillende categorieën. De eerste wedstrijden vonden plaats in de ochtend en daar kwam Achilles WIL met vier trio’s in de D-lijn uit. Mireille, Nathalie en Karlijn eindigden op de 11e plaats. Myrthe,  Susan en Bente eindigden op de 8e plaats. Eva, Leonie en Liz behaalden een puntentotaal van 24.65 en werden daarmee 3e! Meis,  Mélanie en Lisa behaalden een score van 25.50 en eindigden hiermee op de 2e plaats! Hierbij dus twee podiumplaatsen voor Achilles WIL!

In de middagwedstrijd kwam in de E-lijn junior het duo Karlijn en Amber uit en in de E-lijn senior het trio Sylvana, Kirsten en Carolien. Beide teams hadden een erg goede wedstrijd en de scores waren daar dan ook zeker naar.
Karlijn en Amber behaalden een score van 25,45 en haalden hiermee de bronzen medaille!!
Sylvana, Kirsten en Carolien haalden een score van 25,95 en haalden daarmee de gouden plak!!
Kortom dit was een zeer succesvolle dag voor Achilles met trotse teams en trainsters! Waarbij vier van de zes teams in de prijzen vielen!  Op zaterdag 11 februari hebben al deze teams hun tweede voorwedstrijd waar zij hun score kunnen proberen te verbeteren!
 
Zwolle- Op 21 januari werd Achilles vertegenwoordigd door drie teams in de D en E lijn.
Aan het begin van de dag kwam Amber en Esperanza uit in de e-lijn. Dit was de eerste wedstrijd voor dit duo, dus dat was best spannend. Ze behaalden een puntentotaal van 21.88, wat goed was voor een tiende plaats. Vervolgens was het trio in de D-lijn, Amber, Vera en Quirine aan de beurt. Hun oefening ging perfect, maar toen moest het laatste en meest risicovolle onderdeel alleen nog. Helaas ging dit onderdeel tijdens de wedstrijd toch mis waardoor dit trio een puntentotaal behaalde van 21.80 en op een 9e plaats eindigden.
In de middagwedstrijd was ons e-lijn junior trio Wieke Anouk en Anouk aan de beurt. Voor Anouk S. haar allereerste wedstrijd en zij vond dit dan ook erg spannend. Na de warming-up was dit trio direct in het eerste blok aan de beurt.
Ze hebben een erg goede oefening laten zien met een score van 24.35. Nu was het alleen nog afwachten wat de tegenstanders deden.
Nadat iedereen geweest was en wij alle scores hadden bijgehouden zagen wij dat dit trio de 3e plaats had binnen gesleept, een top prestatie voor zulke jonge meiden!
Op zaterdag 18 februari hebben deze drie teams hun tweede voorwedstrijd waar ze hun score kunnen proberen te verbeteren!

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina