22-01-2012

Ongelukkige nederlaag AKC in Vriezenveen

VRIEZENVEEN - AKC heeft wederom geen uitwedstrijd kunnen winnen, in Vriezenveen verloor de ploeg de derby tegen Amicitia met 24-23. De eerste helft speelden de Almeloërs een goede wedstrijd en bij rust stond er een voorsprong van 3 doelpunten op het scorebord.
Helaas wist men de voorsprong in een spannende tweede helft niet vast te houden en uiteindelijk werd er verloren met 24-23. Een pijnlijke nederlaag helemaal als je bedenkt dat er 3 doelpunten onterecht zijn afgekeurd, waarvan de buzzer-beater door Kees van de Barg in de eerste helft het absolute dieptepunt was. Volgende week gaat AKC proberen zijn ongeslagen status in thuiswedstrijden te behouden in de wedstrijd tegen koploper Hoogkerk.

Fotoreportage: Nick Zweers