14-11-2011

Valse indoorstart AKC uit tegen ZKC'19

ZUIDWOLDE - Na een redelijke voorbereiding met wisselende resultaten is de zaalcompetitie korfbal voor AKC slecht begonnen. In Zuidwolde werd met 19-17 verloren van ZKC'19.
Gedurende de eerste helft en het eerste deel van de tweede helft nam AKC continu het initiatief via een 10-10 russtand kwam men zelfs met 10-13 voor. Helaas was de ploeg te onrustig om de voorsprong verder uit te breiden waardoor de hardwerkende tegenstander steeds terug in de wedstrijd kon komen. Uiteindelijk kwam men zelfs met 18-16 achter waarna de wedstijd op een spectaculaire manier eindigde, met een negatieve hoofdrol voor de scheidsrechter. Dit alles had echter voorkomen kunnen worden als de Almeloers de wedstrijd eerder beslist hadden.
Volgende week zal men de derby tegen Amicitia uit Vriezenveen moeten winnen om de blik omhoog gericht te kunnen houden.