12-11-2011

Topklasser SVZW verliest in Noordwijk

NOORDWIJK – Het is de Wierdense Topklasser SVZW niet gelukt om in en tegen noordwijk punten te pakken. De mannen van trainer Peter Wesselink, die SVZW op het einde van de competitie verlaat, wisten weliswaar twee keer te scoren, maar daar stelden de ervaren Noordwijkers vijf doelpunten tegenover (5-2)
Centrale verdediger Marnix Smit was door Wesselink gepasseerd zodat Rob Meierink en Marco Panela het centrale verdedigingsduo vormden. Panela liet overigens SVZW weten aan het eind van de competitie terug te keren naar Go Ahead Eagles waar hij een commerciële functie aanvaard.
De Noordwijkers namen na een kwartiertje de leiding doordat Bram Meurs voor Noordwijk de toegekende penalty benutte. De topscorer van Noordwijk, Mohammed Faouzi vergrootte de voorsprong door een van de bal terug stuitende bal binnen te schieten. SVZW had aanvallend niet veel in te brengen ondanks dat John Mulderije de Wierdenaren nog voor rust dichterbij bracht door een vrije trap fraai in te schieten.
Na rust een zelfde beeld, SVZW deed haar best en probeerde van alles zonder echt gevaarlijk te worden. Noordwijk wist de kansen wel te benutten en liep zelfs uit naar 5-1. Dewi Perik benutte in blessuretijd nog een penalty en zette de eindstand op het scorebord (5-2)
Promovendus SVZW heeft nu in totaal 8 punten uit 13 wedstrijden en staat daarmee op de veertiende plaats nipt voor het eveneens gepromoveerde Montfoort en Barendrecht dat de competitie inging met -6 strafpunten.