Shownieuws


Plaatsing  
 
13-06-2019  

Videohit 'As ie gin tand in de bakkes hebt'

 

Ene Bertus uit Almelo zag er al jaren tegenop om naar de tandarts te gaan. In die tijd werd het gebit er niet fraaier op en zo werd alsnog de gang naar de tandarts gemaakt want Bertis wilde toch een goed voorbeeld aan zijn kinderen geven om wel de jaarlijkse controle bij de tandarts te laten uitvoeren.

Het ‘koezen-probleem’ was ontstaan na een ‘botsing’ met een staaf ijzer en dat kwam de ‘piratenzanger’ Bertus uiteindelijk duur te staan, want het podium op dat ging uiteraard niet meer. Nu hij alsnog de stap had gemaakt voor een kunstgebit, ging Bertus bij wijze van grap de huisstudio in om een zelf geschreven lied op te nemen op video om deze via WhatsApp aan zijn vrienden te sturen. Een van hen zette de video op zijn beurt op facebook en sindsdien is de hit ‘As ie gin tand in de bakkes hebt’ werkelijkheid geworden want het filmpje werd al ruim 70.000 keer bekeken en ook landelijk op de radio werd er vandaag aandacht aan besteed.
Bertus heeft nu het plan opgevat om het liedje alsnog professioneel met clip uit te brengen. Wellicht lonkt daarmee een comeback voor de voormalige piratenzanger uit Almelo.
 

Archief
Terug naar vorige pagina