Shownieuws


Plaatsing  
 
15-06-2018  

Bonte mix op Forest Hill Festival

 

VROOMSHOOP, zaterdag 23 juni

- Het evenement is nog maar net enkele jaren oud, maar heeft zichzelf al danig op de kaart weten te zetten. Vanwege de bonte mix van muziekstijlen waardoor er voor elk wat wils is, maar vooral ook vanwege de unieke locatie: de ijsbaan in de bossen bij Vroomshoop die die avond wordt omgetoverd tot een sfeervol openluchttheater. Zaterdag 23 juni wordt de vierde editie gehouden van het Forest Hill Festival. "Ook voor deze aflevering hebben we weer een klinkend programma in elkaar weten te draaien", zegt Maarten Nieboer.
Opmerkelijk is ook de manier waarop het evenemententerrein is ingericht: met diverse podia. "Deejays en rockbands kunnen hun show afwerken zonder dat ze in elkaars vaarwater zitten." Intussen is overigens al meer dan driekwart van de kaarten verkocht. "Wie dus van de partij wil zijn die avond moet er snel bij zijn."

Noeste arbeid
Een heel legertje aan vrijwilligers heeft de afgelopen maanden achter de schermen noeste arbeid geleverd. Onder meer is er een aantrekkelijk muzikaal programma opgesteld. Zo is er het Phone House Mainstage. "Het wereldbekende duo D-Block & S-Te-Fan draait op de grootste hardstyle-festivals ter wereld.
We zijn er dan ook erg trots op dat we ze naar het Forest Hill Festival hebben weten te halen. Daarnaast komt ook de oude 'ragkoning' Mental Theo naar Vroomshoop. Bovendien zijn er de fijne beats van de indrukwekkende Moombahteam en Bram Weys."

Rockmuziek
Vroomshoop heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om rockmuziek.
Het is dan ook niet geheel onlogisch dat tijdens Forest Hill ruim baan wordt gegeven aan stevige rock. "In totaal komen er vijf bands", vertelt Nieboer.
De formatie Give Me Moore, met lokale favoriet Arjan Kottier als leadzanger, verricht om 18.00 uur de muzikale aftrap. Daarna is het de beurt aan de Vroomshoopse band Kleazer. Vervolgens komen geboren Vroomshoper Marco Hovius met zijn band het genre van Pearl Jam vertolken. Jurassic Park Rocks zorgt dat de hardrockers aan hun trekken komen en de afsluiter is voor the Marshalls. Deze band maakte met classic rockhits tijdens de eerste editie van Forest Hill een onuitwisbare sterke indruk. Als surprise-act is er een optreden van de zanger Orlando.

Brede steun
Maarten Nieboer benadrukt dat er vanuit het bedrijfsleven brede steun is voor het festival: "Vanuit Ondernemend Vroomshoop zijn er maar liefst veertig lokale ondernemers die ons sponsoren. Met Cogas en de Rabobank als speciale sponsors. Erg belangrijk, anders zouden we nooit in staat zijn een dergelijk festival met een dusdanig aantrekkelijk programma te organiseren."

Kaarten
Kaarten zijn tot vrijdag 17.00 uur verkrijgbaar voor 20 euro per stuk via www.foresthillfestival.nl of bij Dennis Fashion, de Read Shop en gasterij 't Trefpunt. "Mochten er daarna nog kaarten zijn, dan worden ze aan de kassa voor 25 euro per stuk verkocht."
Het evenemententerrein is te vinden aan de Hammerweg 75.
Zie de foto-impressie.

Fotoreportage (5 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina