Shownieuws


Plaatsing  
 
13-06-2017  

Madness naar Twente

Poppodium Metropool en Wilminktheater bundelen krachten
 

ENSCHEDE - Op 13 november 2017 komt de Engelse band Madness naar het Muziekcentrum in Enschede. De organisatie van het concert is in handen van Poppodium Metropool, in samenwerking met het Wilminktheater. De lopende samenwerking tussen de Poppodia Metropool en Atak heeft geleidt tot dit eerste gezamenlijke evenement in het Muziekcentrum in Enschede.

Madness kan worden gezien als het boegbeeld van de ska revival die eind jaren 70 begon. De band brak in 1979 door bij het grote publiek met het album “One Step Beyond” en scoorde daarna tot halverwege de jaren 80 wereldwijd grote hits met nummers als Baggy Trousers, House Of Fun, Night Boat To Cairo en Our House.

In 1986 houdt de band het voor gezien maar in 1992 volgt een reünie in London met een aantal uitverkochte shows onder de noemer Madstock. Sindsdien treedt de band weer met regelmaat op en wordt er in alle grote zalen en toonaangevende festivals opgetreden. Madness neemt ook weer nieuwe albums op zoals het uitstekende “The Liberty Of Norton Folgate” en het vorig jaar verschenen “Can’t Touch Us Now”. Live speelt Madness nieuw werk maar passeren alle hits uit de jaren 70 en 80 ook de revue.

De voorverkoop voor het concert start aankomende donderdag 15 juni om 12 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop €49,50 exclusief servicekosten en zijn te verkrijgen via de kassa van Metropool en Het Wilminktheater, platenspeciaalzaak Popeye in Hengelo, de vestigingen van Primera en via de websites van beide zalen.

Archief
Terug naar vorige pagina